Weblinks

de Woonmensen
De Woonmensen, ontstaan uit de samenwerking tussen KWZA (Katholieke woon- en zorgcentra Apeldoorn) en SJA (St Joseph Apeldoorn), biedt diensten en producten aan op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe (MD Veluwe)
Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe is een eerstelijns organisatie, die professionele hulp biedt aan mensen in de persoonlijke woon-, werk en leefomgeving.

Speelotheek “De Speelrand”
Een speel-o-theek leent speelgoed uit aan kinderen, aan vaders en moeders, opa’s en oma’s en aan andere verzorgers. Er is speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Puzzels en gezelschapsspellen voor kinderen en volwassenen. Daarnaast worden er tijdschriften uitgeleend.

Brede School Orden
Op deze website kun je lezen wat de Brede School is, wie ze zijn en wat ze doen.

Sc. Jagermeester Johan Bentinck
Scoutinggroep Jagermeester Johan Bentinck (JJB) is opgericht in 1945 en heeft tegenwoordig ongeveer 75 jeugdleden verdeeld over vijf speltakken (Bevers, Negromhorde, Scouts, the Red Troopers en Boom ’91).

Sing With Chris
Mijn naam is Christian Kratszch ik ben 33 jaar oud en vanaf mijn 10e met muziek in de weer. Ik speel verschillende instrumenten en ben sinds vorig jaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam.
Mijn docenten voor het vak zang waren Mathilde Santing, Anouk, Monique Baker.

Hyves Jongerencentrum 7312 Orden
De hyves voor alle jongeren die naar “Jongerencentrum 7312 Orden” in orden gaan!

Wijkraad Brink & Orden
Als wijkraad Brink & Orden willen we opkomen voor het leefklimaat en de leefbaarheid in de wijk Orden. We zijn er voor de belangen van de inwoners van onze wijk.

Politie Apeldoorn – Team Noordwest
Vosselmanstraat 201 – Apeldoorn, Tel. 0900 – 8844
De wijkagent Orden (Dhr. Eddy van Essen) houdt iedere maandag van 14.00 – 15.00 uur spreekuur in het +Punt Orden

Jongerenbus
Maximaal gamen op vet snelle computers, internetten, chatten, e-mailen, sport- en spelmaterialen gebruiken, DVD’s bekijken, een drankje drinken, een goed gesprek voeren… het aantal fantastische mogelijkheden in de bus is uniek en vooral: sensationeel! Gewoon lekker met elkaar bezig zijn met leuke dingen, daar draait het in de Jongerenbus om.

Gemeente Apeldoorn
Dit is de officiele website van de gemeente Apeldoorn.

de Popcornman, Gert Boks
Popcornmachine huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verkopen tevens verpakte popcorn en zijn gespecialiseerd in Tutti Frutti popcorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.