de Woonmensen
De Woonmensen, ontstaan uit de samenwerking tussen KWZA (Katholieke woon- en zorgcentra Apeldoorn) en SJA (St Joseph Apeldoorn), biedt diensten en producten aan op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Stimenz (voorheen MD Veluwe)
Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.

SU International Zorg
SU International is uw betrouwbare zorgpartner die de zorg voor uw patiënt van u overneemt. Van basiszorg tot en met specialistische zorg. Intramuraal en extramuraal. Snel en professioneel.

Sc. Jagermeester Johan Bentinck
Scoutinggroep Jagermeester Johan Bentinck (JJB) is opgericht in 1945 en heeft tegenwoordig ongeveer 75 jeugdleden verdeeld over vijf speltakken (Bevers, Negromhorde, Scouts, the Red Troopers en Boom ’91).

Sing With Chris
Mijn naam is Christian Kratszch ik ben 33 jaar oud en vanaf mijn 10e met muziek in de weer. Ik speel verschillende instrumenten en ben sinds vorig jaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam.
Mijn docenten voor het vak zang waren Mathilde Santing, Anouk, Monique Baker.

Wijkraad Brink & Orden
Als wijkraad Brink & Orden willen we opkomen voor het leefklimaat en de leefbaarheid in de wijk Orden. We zijn er voor de belangen van de inwoners van onze wijk.

Politie Oost Nederland
Europaweg 79 – Apeldoorn, Tel. 0900 – 8844
De wijkagent Orden (Dhr. Wil Boskamp) houdt iedere dinsdag tussen 14.00 en 15.00 uur spreekuur in het kantoor van de buurtbeheerder van woningstichting “De Goede Woning” aan de Romeinenlaan 1 te Apeldoorn.

Gemeente Apeldoorn
Dit is de officiele website van de gemeente Apeldoorn.

de Popcornman, Gert Boks
Popcornmachine huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verkopen tevens verpakte popcorn en zijn gespecialiseerd in Tutti Frutti popcorn.